Let op! Wegens de maatregelen van de Belgische overheid rondom CoViD-19 kunnen grote pakketten vertraging oplopen.

Alle tuintafels

Buitentafels in allerlei soorten en maten

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

De laatste tuinmeubelen-reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

AXI Nick zand en water picknicktafel

30 jul. 2019
“Na eerst (bij een andere verkoper, van een ander merk) een goedkopere versie gekocht te hebben die direct weer terug kon toch voor deze, iets duurdere, optie gekozen. En dat merk je! Degelijk ding, eindeloos speelplezier. Tip; wij zetten de bak met zand 's nachts in de schuur om kattenpies (en viezigheid tijdens regenbuien) uit het zand te houden.”
AXI Nick zand en water picknicktafel

Magis Central tuintafel

3 mei 2019
“Ik zocht een degelijke opklapbare tafel voor op het balkon die ook dienst zou kunnen doen als eettafel binnen en eventueel als verplaatsbaar computerbureautje voor in de slaapkamer, in de huiskamer en op het balkon. Ik kreeg wat ik verwachtte met deze Magis Central. De dag na mijn bestelling werd een prachtig ontworpen zwarte tafelt met een diameter van 60cm die tegen een stootje kan en die ook nog eens in mijn interieur past bezorgd voor een spotprijs. Ik ben bijzonder content met het product waar ik al even naar op zoek was.”
Magis Central tuintafel

EXIT Aksent Zand-,Water- en Picknicktafel L

5 apr. 2019
“Wauw, wat een topper! Vanaf het moment van in elkaar zetten (zo gepiept) al helemaal blij met dit prachtexemplaar! Wat een uitkomst: compact, degelijk materiaal, ideaal voor kindjes die ook willen staan, leuke eetplek en knutsel en speeltafel en vooral geweldig met zand en water in de bakken. Wat een speelplezier en wat een genot om naar te kijken. Ons manneke wil alleen maar naar buiten om ijsjes in de zandtafel te maken of heerlijk te kliederen met water en zand! Zeker een aanrader! En wat een beauty! ”
EXIT Aksent Zand-,Water- en Picknicktafel L