Tuinmeubelen

Tuinmeubelen in alle soorten en maten

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

De laatste tuinmeubelen-reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Vivere Orbital Lounger schommelstoel

3 aug. 2021
“Deze schommelstoel is al de 2e. Na ruim 10 jaar genieten van deze stoel was hij ineens aan vervanging toe. Ik wilde alleen weer deze stoel. Ik heb er zelfstandig keer, toen het ‘s nachts binnen te warm was, buiten heerlijk in geslapen.”
Vivere Orbital Lounger schommelstoel

Vivere Wave Rocker schommelstoel

9 jul. 2021
“Ben heel blij met deze stoel, hij zit en ligt echt heerlijk! Je kunt er gewoon in zitten waarbij je lekker een beetje kunt schommelen (erg geschikt om bijv een boek te lezen) je kunt ook je armen stijf houden en de zitting omhoog laten veren dan kantelt de stoel naar achteren en kun je er heerlijk in liggen (en wegdromen of zonnen). Het materiaal is fijn en lichtgewicht waardoor je de stoel makkelijk kunt verplaatsen, desondanks voelt hij robuust aan. Ik heb de turkooise, een hele vrolijke frisse kleur, staat heel leuk in de tuin. Het in elkaar zetten ging erg makkelijk, wel had ik een eigen schroevendraaier nodig om de schroeven stevig aan te kunnen draaien (ipv de meegeleverde tool). Na nat weer moet het hoofdkussentje even uitgeknepen worden met een handdoek maar de rest van de stoel is verrassend snel droog, doorgaans kan ik er zo in gaan zitten zonder er iets aan te hoeven doen. Het kussentje kan er ook af en kan evt. binnen gelegd worden. ”
Vivere Wave Rocker schommelstoel

Nature hoes voor 2-zits loungebank

11 jun. 2021
“Voor de kussens af te dekken als ze in de bank zitten niet elke keer naar binnen. Werkt prima alleen als je weet dat het lang vochtig blijft kussens naar binnen.”
Nature hoes voor 2-zits loungebank